Translate

czwartek, 27 listopada 2014

Ostatnio Japonia, dziś Wietnam


Jeśli jednak sushi nie.. może zajmuje zbyt dużo czas, a chce się zjeść już teraz zaraz- to mam fajne i niczym w knajpce azjatyckiej super rozwiązanie! Sajgonki :)

Każdy słyszał, każdy niby wie, ale co to jest i jak się to robi?
Szybkie, łatwe, a co najfajniejsze- tanie! (2 zł za papier ryżowy) i do środka walicie co lubicie :)
Warzywa, surimi, szynkę, ser, rybę..

W poprzednim poście na zdjęciu jest papier obok alg morskich (możecie zobaczyć jak wygląda- żeby wiedzieć co kupić w sklepie ;)
Jak je przyrządzić jest dokładnie napisane na opakowaniu.
A tak na szybko- to do letniej wody wkładacie papier, jak zmięknie, to zawijacie w rulonik. 

Co tu więcej dodawać?
Może.. szybko zanim sklep zamkną! ;P




Smacznego!



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz